محتویات بسته را درون ظرف مناسبی ریخته و آب سرد (2 لیوان ) و روغن مایع (3 قاشق غذاخوری )را اضافه کنید.درب ظرف را ببندید و مدت 15 تا 20 دقیقه روی شعله ملایم قرارداده تا پخته شود.هر 5 دقیقه محتویات را هم بزنید تا سس در سطح پاستا بطور یکنواخت توزیع شود.در انتها خامه را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا به غلظت مطلوب برسد .در صورت تمایل می توان سینه یا فیله مرغ پخته شده قارچ تفت داده شده پنیر پارمزان و یا جعفری خرد شده به دلخواه اضافه نمود.
محصولات مرتبط
وزن
180 گرم
ترکیبات
ترکیبات:سمولینا ،پودر سبزیجات ، نمک ، شیرخشک ، پودر طعم دهنده پارمزان
دیدگاه خود را بنویسید