این محصول به سبب دارا بودن آرد هفت غله مختلف (سمولینای گندم، آرد چاودار، آرد جو، آرد کینوآ، آرد یولاف، آرد برنج، آرد ذرت) و همچنین فیبر گندم ویژگیهای تغذیهای منحصر به فردی دارد. تأمین حدود 13 درصد پروتئین با ارزش تغذیهای بالا از لحاظ وجود اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن (نظیر لیزین، لوسین، ایزولوسیون، ترئونین و …)، ویتامینهای B1، B2، B3 و مواد معدنی ضروری نظیر روی، فسفر، منیزیم و منگنز از ویژگیهای تغذیهای این فرآورده میباشد. فیبر موجود در این محصول موجب بهبود عملکرد سیستم گوارش بدن میشود. پاستا هفت غله برای اولین بار در ایران در شرکت صنعتی زرماکارون با عطر و طعم مطبوع و خصوصیات تغذیهای مناسب فرموله شده است.
محصولات مرتبط
- ویژگیهای تغذیهای ترکیبات تشکیل دهنده محصول پاستا هفت غله
سمولینای گندم: سمولینای گندم علاوه بر کمیت دارای کیفیت پروتئینی بالاتری نیز در مقایسه با آرد گندم معمولی میباشد. رنگدانههای عمده موجود در سمولینا لوتئین و زانتوفیل هستند که متعلق به خانواده کاروتنوئیدها و دارای ویژگیهای آنتی اکسیدانی قوی میباشند.
آرد چاودار: دارای عناصر معدنی مورد نیاز بدن (آهن، منگنز، مس، روی، سلنیوم)، دارای مقادیر بالای فیبر، دارای فیتواسترول (ترکیباتی با منشأ گیاهی که موجب پیشگیری از جذب کلسترول در روده و در نتیجه کاهش چربی خون میشوند)، دارای اسید فرولیک (ترکیب فنولی با خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی).
آرد جو: دارای مقادیر بالای فیبر، دارای عناصر معدنی مورد نیاز بدن (مولیبدن، فسفر، سلنیوم، منگنز و کروم)، پیشگیری از ناراحتیهای گوارشی (نظیر یبوست)، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها، کاهش کلسترول کل و کلسترول بد (LDL).
آرد کینوآ: دارای مواد مغذی فراوان نظیر انواع مواد معدنی ضروری برای بدن (منگنز، فسفر، مس، فولات، آهن، منیزیم و روی)، دارای مقادیر بالای فیبر، دارای مقادیر بالای اسید آمینه ضروری لیزین برخلاف سایر غلات، کیفیت پروتئینی بالا قابل مقایسه با کازئین شیر، دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی (کورستین و کامپفرول).
آرد یولاف: دارای پروتئین با کیفیت تغذیهای بالا از لحاظ ترکیب مناسب اسید آمینـهها، وجود مقادیر بالای فیبر بتاگلوکان (کاهش یبوست و سایر ناراحتیهای گوارشی)، دارا بودن آنتی اکسیدان پلی فنولی اونانترامید (جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی).
آرد برنج: دارای ویتامینهای گروه B (B1، B2، B3)، تأمین انرژی سریع و فوری، کمک به انتقال کلسترول و تری گلیسیرید از کبد به دلیل دارا بودن ویتامین B4 یا کولین (جزئی از ویتامینهای گروه B میباشد که برای سوخت و ساز چربی ضروری است).
آرد ذرت: دارای مقادیر بالای آنتی اکسیدانها از جمله کاروتنوئیدهای زآگزانتین و لوتئین (کمک به سلامت چشم و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با آن مانند تباهی لکه زرد چشم و آب مروارید)، دارا بودن مقادیر بالای فسفر (نگهداری بافتهای بدن و سلامت استخوانها).
فیبر: كنترل وزن بدن، احساس سيري زود هنگام، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، پیشگیری از افزايش كلسترول خون، جلوگيري از بيماريهاي قلبي- عروقی.
دیدگاه خود را بنویسید